Friday, April 1, 2011

Blaine561 παρουσιάζει: εναλλακτικές στρατηγικές μάρκετινγκ

Εμπορία online έχει γίνει άγριο ανταγωνισμό. Υπεύθυνους μάρκετινγκ προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν και να αποκρυπτογραφήσει ένα online marketing να επιτύχει. Μερικοί υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να υπάρχει διάκριση μεταξύ παραδοσιακών (off-line) μάρκετινγκ και online marketing. Αλλοι θεωρούν ότι οι έννοιες που εφαρμόζεται σε αλληλογραφία εργασία καλά στο web, ενώ εξακολουθεί να άλλοι υποστηρίζουν ότι online marketing είναι μια φυλή δική της και τι λειτουργεί στο ένα αρένα ενδέχεται να μην λειτουργούν σε άλλο. Ενώ ορισμένες τυπικές πρακτικές όπως "επάνω" του διπλώματος, κρατήστε το αληθές των δύο εκτύπωσης και ηλεκτρονικό αντίγραφο, είναι σπάνιο ότι μπορείτε να δείτε τον έντυπο τύπο αντιμετωπίζουν στο web την ίδια με διαφημιστικά έντυπα. Ανεξάρτητα από υπάρχουν παραδοσιακές μορφές διαφήμισης που είναι βιώσιμες και να είναι λογικό να χρησιμοποιήσετε στο web, αλλά δεν διαθέτουν πολλές εταιρείες μάρκετινγκ.

Τις ευκαιρίες αυτές υποτιμημένα κυκλοφορίας δεν είναι το παν να-όλα αλλά είναι μεγάλη συμπληρωματικών καναλιών, που συγχαρώ ισχυρή online εκστρατείες μάρκετινγκ.


Αγοραστές οδηγοί πολλές εκτύπωση περιοδικών προσφορά δωρεάν καταχωρήσεις σε αγοραστές οδηγούς. Οδηγοί αγοραστές συνήθως έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής ράφι και προβάλλονται ως πόρος προϊόντος, την έννοια είναι μία από την πρώτη εμφάνιση της θέσεις τους καταναλωτές όταν θέλει να αγοράσει ένα στοιχείο. Συχνά περιοδικά θα περιλαμβάνουν κριτικές προϊόντων ή χορηγία τοποθέτηση σε ένα οδηγός για αγοραστές. Συνήθως η τυπική λίστα είναι ελεύθερη, αλλά προαιρετικά προμηθευτές μπορεί να αυξήσει τους έκθεση, προσθέτοντας καταχωρήσεις σε συμπληρωματικές κατηγορίες για ένα ονομαστικό τέλος. Ανεξάρτητα από τις ελεύθερες καταχωρήσεις είναι μια μεγάλη τιμή και αξίζει να την ασκεί.


Κριτικές Η αμερόληπτη επισκόπηση από μια αξιόπιστη πηγή μπορεί να προκαλέσετε το ενδιαφέρον του προϊόντος. Μια ανεξάρτητη εξέταση τρίτο μέρος του προϊόντος ή της υπηρεσίας θεωρείται ως μια ψήφο εμπιστοσύνης. Να καλέσει τους εκδότες ή ακόμη και bloggers να επανεξετάσει το προϊόν ή την υπηρεσία.


Κατά την αίτηση επανεξέτασης, είναι ορθή καθαρή εθιμοτυπία να παρέχουν πάντοτε ο αναθεωρητής ένα δωρεάν προϊόν αξιολόγησης. Μετά την αναθεώρηση, φροντίστε να ευχαριστήσω τον αναθεωρητή και ενδεχομένως, σύνδεση την ολοκληρωμένη επανεξέταση.


Φόρουμ/εθελοντισμού στις κοινότητες που προσφέρουν το χρόνο και την εμπειρογνωμοσύνη θα θεσπίσει τεχνογνωσία και τις γνώσεις σε ένα συγκεκριμένο κλάδο παραγωγής. Οι συμμετέχοντες που συμμετέχουν στο φόρουμ έχουν ένα γνήσιο ενδιαφέρον και ότι ένα κοινό μεγάλο στόχο. Καταχώρησης χρήσιμες πληροφορίες και όχι διαφημίσεις κραυγαλέα προϊόντων θα ενισχύσει την εικόνα.


Άρθρο Syndication γραπτώς ποιότητας κατατοπιστική και εκπαιδευτικών άρθρα θα δημιουργηθεί επίσης εμπειρογνωμοσύνη. Επίσης, τα άρθρα εκπαιδεύσει τους χρήστες σχετικά με το σχετικό προϊόν ή υπηρεσία. Γενικά μορφωμένων χρηστών απαιτούν λιγότερο τεχνική βοήθεια και είναι μια πώληση ευκολότερη, επειδή κατανοούν πως τα άτομα ή υπηρεσία θα τους βοηθήσει.

RSS Feeds παρέχουν περιεχόμενο σε μια RSS feed. Ενώ RSS γίνεται πολύ δημοφιλής υπάρχουν ακόμη ορισμένες βιομηχανίες και τομείς όπου πολύ λίγο περιεχόμενο είναι διαθέσιμη μέσω των τροφοδοσιών RSS. Τοποθέτηση περιεχομένου ποιότητας σε μια RSS ζωοτροφών και "νωρίς να αγορά" θα βοηθήσει εταιρεία σας λάμψη.


Όταν μικρές επιχειρήσεις που ανταγωνίζονται με μεγάλες επιχειρήσεις υπάρχουν ορισμένες περιοχές στις οποίες θα μπορούν να ανταγωνίζονται αποτελεσματικά. Όπως οι περισσότερες επιχειρήσεις ενεργοποιήσετε στο Web ως ένα μοντέλο της διαφήμισης, είναι σημαντικό ότι επιχειρήσεις και τους υπαλλήλους μάρκετινγκ να καθορίζουν οι ίδιοι τους, δίνοντας οι ίδιοι κάθε ευκαιρία για να βρεθεί. Αξιοποιώντας υποτιμημένα εμπορίας ευκαιρίες θα διαχωρίσετε online επιτυχίες από αποτυχίες.





Φροντίστε να ελέγξετε που μου Blaine561 διανομέα στο Blaine561.com για όλα μου άλλες ιστοσελίδες του Blaine561.

Αναπτύσσονται σε καθημερινή με τα πιο πολύτιμα άρθρα για μου πιστοί αναγνώστες,

Ξεκινώντας μια επιχείρηση να δίαιτα και Weightloss και κοινωνικά θέματα Internet εμπορία.


No comments:

Post a Comment