Friday, April 1, 2011

Blaine561 παρουσιάζει: 10 απλή συμβουλές να βοήθεια μπορείτε εγγραφής καλύτερα τίτλους ειδήσεων και κάνει πιο πωλήσεων

Τίτλοι είναι το πιο σημαντικό μέρος της επιστολής σας πωλήσεων. Αποτελούν ~ το 90% της επιτυχίας σας. Με άλλα λόγια, εάν δεν λάβετε σας τίτλους ειδήσεων δεξιά, την τοποθεσία σας δεν θα πουλήσει.


Τι είναι η εργασία σας τίτλους εφημερίδων; Θα πρέπει να πάρετε ενθουσιασμένοι ο επισκέπτης της τοποθεσίας σας. Στόχο τους είναι να προσελκύουν την προσοχή του αναγνώστη και να έχει συνέχεια ανάγνωση πωλήσεων επιστολή σας. Εάν σας κύριου αποτύχει να δημιουργήσει ενθουσιασμό, είναι πολύ πιθανό ότι τον επισκέπτη σας θα αφήσει την τοποθεσία σας αμέσως και κατά πάσα πιθανότητα ποτέ δεν επιστροφής και πάλι.


Πώς δημιουργείτε ενθουσιασμό; Έχετε στο intrigue σας πρόγραμμα ανάγνωσης με το φανταστικό οφέλη του προϊόντος σας. Η επικεφαλίδα πωλήσεων επιστολή σας έχει να παρουσιάσει το πιο σημαντικό όφελος - η USP (μοναδικό πώλησης πρόταση)--του προϊόντος σας.

Ο στόχος του κύριου σας είναι να αναδεύεται συναισθήματα και να βοηθήσει τον αναγνώστη να φανταστεί απολαμβάνουν όλα τα μεγάλα οφέλη του προϊόντος σας. Άνθρωποι αγοράζουν για συναισθηματικούς λόγους και για το λόγο αυτό είναι τόσο σημαντικό να περιγράψει τα οφέλη του προϊόντος σας και δεν τα χαρακτηριστικά.


Ο επισκέπτης της τοποθεσίας σας να έχει μόνο μία ερώτηση για μυαλό: τι σε αυτή είναι για μένα; --Πώς μπορεί να σας λύσει το πρόβλημά μου; πώς μπορώ να κάνω περισσότερα χρήματα; πώς μπορώ να αποκτήσω το έργο; ... Επικεντρώνονται σε πελάτη σας και να απαντήσω στις ερωτήσεις της φλέγον αμέσως--που είναι πώς να γράψετε μια μεγάλη τίτλων.


Στο επάνω γραντί σας, πείτε τον πελάτη σας ότι έχετε μια λύση για το πρόβλημα, ότι έχετε τις απαντήσεις για τις ερωτήσεις, ότι θα παρέχετε τι θέλει...


Το αποτέλεσμα; Το πρόγραμμα ανάγνωσης θα είναι ενθουσιασμένοι δεξιά από την αρχή, θα είναι πρόθυμοι να συνεχίσετε να διαβάζετε μέσω επιστολής σας πωλήσεων και πιθανότητες είναι πραγματικά καλό, ότι θα λάβετε κάντε κλικ στο κουμπί με το σύμβολο"πιστωτική κάρτα" στο τέλος της επιστολής σας πωλήσεων.

Μάθετε πώς να γράψετε μια μεγάλη τίτλων και γρήγορα την πώληση θα γίνει εύκολη--εκκρεμών πρωτοσέλιδα να αυξήσουν τις πωλήσεις σας από αρκετές 100%.


Ένα κύριο δεν αρκεί - να χρησιμοποιούν επίσης στις διακρίσεις


* Δικαίωμα στην αρχή της επιστολής σας πωλήσεων που έχετε στη φωτιά το ισχυρότερο όπλο--σας USP, που είναι το πιο επιτακτικό όφελος του προϊόντος σας. Για να διατηρήσετε τον αναγνώστη των ενδιαφερομένων και ενθουσιασμένοι, χρησιμοποιήστε πολλές διακρίσεις σε όλο το αντίγραφό σας πωλήσεων.


* Κάθε στις διακρίσεις αυτές μεταφέρει όφελος. Με αυτόν τον τρόπο σας θα τραβήξτε αναγνώστη σας μέσω επιστολής σας πωλήσεων, δεξιά από το κουμπί "Buy Me". Αν δεν διατηρήσετε σας αναγνώστη ενδιαφερόμενα, υπάρχει κίνδυνος να χαθεί η της. Έτσι, διατηρήστε την πυροδότηση οφέλη. Επίσης, είναι απολύτως ok κράτους ένα και το ίδιο όφελος πολλές φορές με διαφορετικούς τρόπους.


* Οι περισσότερες web surfers σάρωση μόνο σελίδες, δεν διαβάζουν κάθε λέξη, αλλά θα είστε σας τίτλους ειδήσεων. Ως εκ τούτου, πρέπει να βεβαιωθείτε, ότι ένας επισκέπτης που διαβάζει μόνο σας πρωτοσέλιδα καταλαβαίνει ακριβώς ό, τι αυτός θα βγάλει από το προϊόν σας.


* Να εργασίας του αναγνώστη σας εύκολα. Χωρίστε το κείμενό σας σε μικρές λογικών μπλοκ και έναρξη κάθε μπλοκ με έναν τίτλο. Μια επικεφαλίδα είναι σαν μια διαφήμιση για το κείμενο που ακολουθεί--έχει να πείσουμε να διατηρήσετε, διαβάζοντας τον επισκέπτη σας.


10 συμβουλές απλά να γίνει πιο αποτελεσματική σας τίτλους ειδήσεων:


1. Σημειώστε όλα τα οφέλη του προϊόντος σας. Τι είδους πρόβλημα το λύνει; Πώς θέτει άνθρωποι ευτυχέστερος, υγιέστερο, πλουσιότερες;...


2. Σας ίσως να μην γνωρίζετε όλα τα οφέλη. Πιστεύω ότι έξω από το πλαίσιο και να διατηρήσετε από αναζητούν περισσότερα οφέλη – μην αφήσετε χαθεί καμία από αυτές.


3. Τι είναι το USP (μοναδικό πώλησης πρόταση) του προϊόντος σας. Τι είναι λοιπόν ηρεμία που του πλήθους, που την καθιστά μοναδική; Αυτό είναι σας πιο σημαντικό όφελος, που είναι αυτό που θα διαχωρίσουν το προϊόν σας από αυτές των ανταγωνιστών σας.


4. Χρησιμοποιήστε σύντομες, ενεργό ρήματα που προκαλούν τα συναισθήματα και να δημιουργήσετε εικόνες.


5. Η εγγραφή σας τίτλους ειδήσεων μόνο για τον πελάτη σας προορισμού και δεν νοιάζονται για τον υπόλοιπο.


6. Η ισχυρή λέξεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε σας τίτλους ειδήσεων: πώς να, δωρεάν, γι ' αυτό, που θέλει να γνωρίζουμε, τελικά... ή ενός ανοικτού ερώτηση: "Γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι αποτύχει να προσελκύσουν περισσότερα χρήματα;"


7. Να μην hype, αυτό που λέτε πρέπει να είναι αξιόπιστα.


8. Κατεβάστε ιδέες 10-20 ειδήσεων σε τίτλους.


9. Προσποιούνται ότι είστε πελάτης σας. Επικεφαλίδα που θα πάρετε σας ενθουσιασμένοι, που ένας υποκινούνται συναισθήματα σας; Συλλογή Αγαπημένα σας τρεις και να διατηρήσετε τροποποίηση και αλλαγής τους έως ότου είστε πραγματικά ευτυχής.


10. Λαμβάνει μια διακοπή, και θα επανέλθω την επόμενη ημέρα με νωπά μυαλό. Κάνετε μια τελική επεξεργασία, εάν είναι απαραίτητο.


Μαθαίνετε πώς να γράψετε μια μεγάλη μετρούμενου λαμβάνει ώρα και προσπάθεια, αλλά της αποφασιστικής σημασίας εάν θέλετε να επιτύχει. Είναι πολύ πιθανό ότι θα μπορείτε να ξοδέψετε το ίδιο ποσό του χρόνου για επικεφαλίδες σας όπως και για το υπόλοιπο της επιστολής σας πωλήσεων--και αυτό είναι απολύτως ok.





Φροντίστε να ελέγξετε που μου Blaine561 διανομέα στο Blaine561.com για όλα μου άλλες ιστοσελίδες του Blaine561.

Αναπτύσσονται σε καθημερινή με τα πιο πολύτιμα άρθρα για μου πιστοί αναγνώστες,

Ξεκινώντας μια επιχείρηση να δίαιτα και Weightloss και κοινωνικά θέματα Internet εμπορία.


No comments:

Post a Comment