Thursday, August 4, 2011

Blaine561 παρουσιάζει: Affiliated.net ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του το διαφημίσεις βίντεο Peeker

www.Affiliated.NET, ένα δίκτυο ad επικεντρώθηκε τεχνολογίες «Web 2.0», αναγγέλλει την αρχική έκδοση του τους πρώτη διαφημίσεις βίντεο σε συνδυασμό με κινούμενες εικόνες. Εγγραφές και δραστική αύξηση CTR % μετατροπή ποσοστά και online's broken μοναδικό προσέγγισή του. Αυτοί έχουν «σπασμένα εγκυκλοπαίδεια» ενσωματωμένα βίντεο και δημιουργήστε προσαρμοσμένες βίντεο για μεγάλα εμπορικά σήματα και διαφημιστές. Η προσέγγιση είναι σε σύγκριση με πολλές TV δίκτυα, τα οποία έχουν αποκαλούσαν "Peeker διαφημίσεις". Διαφημίσεις για "Κρυφοκοίταγμα" ή animate ιστοσελίδες πολύ όπως και εσείς τώρα δείτε σχετικά μεγάλες Τηλεοπτικά δίκτυα. Η νέα προσέγγιση online είναι διακριτική και επισκέπτες φαίνεται ότι ευχάριστα αυτές τις διαφημίσεις βίντεο για να μάθετε περισσότερα, χωρίς να αφήσετε την ιστοσελίδα ή να ανοίξετε ένα νέο παράθυρο.




"Αυτή η προσέγγιση είναι ενδιαφέρον πώς δραματικά eCPM αυξήθηκε σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη μορφή δημιουργική," λέει Ricky Ahjua, διευθυντής της Online Marketing Affiliated.net. Η "διαφημιστές αγάπη επειδή είναι εξατομικευμένη βίντεο που παράγονται για το προϊόν ή την υπηρεσία. Βίντεο τώρα είναι πολύ θερμό και εκδότες» εκμεταλλεύονται» επίσης λόγω του νέου χώρου αντιμετώπισε αυτές οι παρόντες peeker διαφημίσεις. Αυτές δίνουν εκδότες τη δυνατότητα να συνδεθείτε ακαριαία σε πραγματική βίντεο διαφημίσεις που δημιουργούν κάντε κλικ μέσω ποσοστό ποσοστά 20% και υψηλότερα. Είναι ένα νέο σύνορο της online διαφήμιση».




Affiliated.NET φαίνεται να έχουν εξάλλου τελειοποιήσει την διαδικασία, η χρήση και η νομισματοποίηση διαφημίσεις βίντεο και φέρνει βίντεο γρήγορα και αποτελεσματικά σε κάθε καμπάνια να αυξήσει και να ενισχύσει την online εκστρατείες. Είναι σίγουρα στο εμπρόσθιο άκρο του κύματος, μεγάλες διαφημιστές όπως www.Google.com και www.MSN.com τόσο εξετάζουμε τεχνολογίες.




Τους εμπόρους και τους εκδότες λάβετε αυτά τα peeker διαφημίσεις βίντεο εντελώς δωρεάν, όταν τους εταίρος με συνδεδεμένες επιχειρήσεις, αφήνοντας θυγατρικών ώμου το κόστος παραγωγής, αύξηση των ποσοστών ROI και μετατροπής για τους εμπόρους, στις περισσότερες περιπτώσεις για μια εταιρική σχέση μερίδιο των εσόδων.




"Προγράμματα επεξεργασίας συχνά περιορίζονται από περιορισμένα εργαλεία και υπηρεσίες που παρέχονται από τα δίκτυά τους," λέει ο Chris Kautz, διευθυντής της επιχειρηματικής ανάπτυξης της Affiliated.net. "Θυγατρικών βίντεο παρέχονται με δυνατότητα προσαρμογής παίκτες και peeker διαφημίσεις σε μείγμα με τοποθεσίες Web και παρέχει μια ποικιλία επιλογών, όπως την εμφάνιση του βίντεο." Έχουν πλήρη έλεγχο του πόσο συχνά αυτές οι βίντεο παίζονται με ένα πρόγραμμα προβολής, χρόνος καθυστέρησης, τοποθέτηση, και ούτω καθεξής. Αυτά είναι μόνο το πρώτο διαθέσιμες επιλογές, μετά την αρχική εκτέλεση του βίντεο αυτών- περισσότερες επιλογές θα προστεθούν σταδιακά προς όφελος των editors. Affiliated.NET εργάζεται διαρκώς για τη βελτίωση της προσφοράς της και να παρέχουν περισσότερες επιλογές για τους συνεργάτες τους."







Φροντίστε να ελέγξετε που μου κέντρο του Blaine561.com Blaine561 στο για όλες μου τις άλλες τοποθεσίες Blaine561.

Αναπτύσσονται κάθε μέρα με τα άρθρα πιο πολύτιμο να μου πιστοί αναγνώστες,

Δημιουργία μιας επιχείρησης για απώλεια δίαιτες και το βάρος και κοινωνικά ζητήματα σε Internet Marketing.


No comments:

Post a Comment