Wednesday, March 30, 2011

Blaine561 παρουσιάζει: 10 επινοητικοί πράγματα που μπορείτε να κάνετε με ένα προϊόν που δεν πωλούν

1. Τα δικαιώματα Επανεκτύπωση/αναπαραγωγή στο προϊόν που πωλούν. Να κάνετε χρήματα που πωλούν άλλα άτομα τα δικαιώματα να αναπαραγάγετε και να πωλεί το προϊόν. Πάντα αναζητούν για νέα προϊόντα να πωλούν.


2. Giveaway το προϊόν δωρεάν από την τοποθεσία σας στο web. Μόνο και μόνο επειδή θα δεν θα πωλεί δεν σημαίνει άτομα δεν θα επισκέπτονται την τοποθεσία σας στο web θα το προμηθευτείτε δωρεάν. Ενδέχεται να βλέπουν ένα άλλο προϊόν που πωλούν και αγοράζουν ότι μία.


3. Προσπαθήστε δημοπρασία ανενεργό το προϊόν σε ηλεκτρονική δημοπρασία. Ενδέχεται να μπορείτε να κάνετε μέρος του σας πίσω επενδύσεων. Εάν είστε τυχεροί, ακόμη και μπορεί να κάνετε ένα κέρδος διότι άτομα να μερικές φορές σε προσφορών πολέμους και θα προσφορά υψηλότερη τιμή από ό, τι αξίζει να το προϊόν.


4. Να χρησιμοποιήσει το προϊόν ως ένα δωρεάν μπόνους για ένα άλλο προϊόν που πουλάτε. Αυτό θα αυξήσει τη διακριτή αξία του προϊόντος που πουλάτε. Άνθρωποι θα αισθάνονται να τους λήψη περισσότερο για λιγότερα.


5. Επικοινωνήστε με επιχειρήσεις με την ίδια αγορά-στόχο και δείτε αν θα ήταν ενδιαφερόμενα χρησιμοποιώντας το προϊόν σας ως ένα δωρεάν μπόνους για το προϊόν τους. Μπορείτε να τοποθετήσετε τη διαφήμισή σας σχετικά με το προϊόν και να λάβετε δωρεάν διαφήμιση.


6. Να πωλούν το προϊόν σας για τις επιχειρήσεις με χονδρικής κόστος ως διαφημιστικό προϊόν. Οι επιχειρήσεις ατενίζουν πάντα για τα προϊόντα αυτά μπορούν να δώρο στους πελάτες τους με τους διαφήμιση του προϊόντος. Να κάνετε μέρος του σας πίσω επενδύσεων.


7. Το προϊόν σας σε άλλες επιχειρήσεις για τα πράγματα που χρειάζεστε για τη δική σας επιχείρηση πελάτες. Θα μπορούσε να σας το εμπόριο για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες. Αυτό θα σας εξοικονομήσει χρήματα και θα βοηθήσει σας απώλειες κέρδους.


8. Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μια online διαγωνισμό, έτσι ώστε οι άνθρωποι να κερδίσετε το προϊόν σας. Αυτό θα προσελκύσει εναέριας κυκλοφορίας για την τοποθεσία σας στο web. Επίσης θα μπορούσε να λάβετε δωρεάν διαφήμιση αναφέροντάς σε καταλόγους online διαγωνισμό.


9. Εάν αποφασίσετε να διαγωνισμό διακοπών του προϊόντος σε ελεύθερη, επιτρέπουν δώρο από άλλα άτομα το προϊόν για ελεύθερη. Τοποθετήστε τη διαφήμισή σας τοποθεσία στο web σχετικά με το προϊόν. Αυτό θα εξαπλωθεί η διαφήμιση σας και να προσελκύσουν ακόμη περισσότεροι άνθρωποι στην τοποθεσία σας.


10. Ζητήστε επιχειρήσεις με το ίδιο ακροατήριο προορισμού, αν θα ενδιαφέρονται να συνδυάζει το προϊόν σας με το προϊόν τους. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα πωλούν μαζί ως ένα package deal και να διαιρέσετε τα κέρδη. Μπορεί να έχετε καλύτερα αποτελέσματα που πωλούν το προϊόν σας με τον τρόπο αυτό.





Φροντίστε να ελέγξετε που μου Blaine561 διανομέα στο Blaine561.com για όλα μου άλλες ιστοσελίδες του Blaine561.

Αναπτύσσονται σε καθημερινή με τα πιο πολύτιμα άρθρα για μου πιστοί αναγνώστες,

Ξεκινώντας μια επιχείρηση να δίαιτα και Weightloss και κοινωνικά θέματα Internet εμπορία.


No comments:

Post a Comment