Thursday, March 31, 2011

Blaine561 παρουσιάζει: 5 εμπορίας στρατηγικές ότι θα αύξηση της εναέριας κυκλοφορίας για να σας ιστοσελίδα

Αυτό το άρθρο παρουσιάζει την αποδεδειγμένη τρόπους του κτιρίου σας online δραστηριότητες μάρκετινγκ, με την οποία σας εύκολα μπορεί να επιτύχει.




μια Εάν ακολουθήσετε την αποδεδειγμένη τρόπους του κτιρίου σας online δραστηριότητες μάρκετινγκ, μπορεί εύκολα να επιτύχετε. Θα πρέπει να εφαρμόζονται με συνέπεια αυτών των στρατηγικών μάρκετινγκ, επικεντρώθηκε και αφιερωμένο στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.


Εάν θέλετε σας internet εμπορίας επιχειρήσεων να πετύχει, πρέπει να έχετε κυκλοφορία στον ιστοχώρο σας. Περισσότερη κυκλοφορία σημαίνει περισσότερες πωλήσεις. Εάν η τοποθεσία Web δεν θα κάθε κυκλοφορίας, τότε δεν θα έχετε επιτυχία.

Οι βασικές στρατηγικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κυκλοφορία μονάδας δίσκου για το δικτυακό σας τόπο είναι οι εξής:


1. Γράφοντας και υποβάλλει άρθρα. Σύνταξη και υποβολή άρθρα είναι ένας από τους πιο αποτελεσματική και φθηνή τρόπους οδήγησης στοχοθετημένη κυκλοφορία στον ιστοχώρο σας. Γράψτε χρήσιμο τα άρθρα που σχετίζονται με σας internet εμπορίας επιχειρήσεων και να τα διανείμετε online. Όπως αυτοί να επιβιβάζονται από διάφορους καταλόγους και μηχανές αναζήτησης, θα δείτε μια αύξηση της κυκλοφορίας στην τοποθεσία Web σας. Αυτό είναι ένας από τους φθηνότερη τρόπους οδήγησης κυκλοφορία στον ιστοχώρο σας.


2. Να καθιερώσουν μια λίστα. Έχοντας μια λίστα είναι πολύ σημαντικό. Εάν θέλετε να κερδίστε χρήματα και να είναι επιτυχής με σας internet εμπορίας επιχειρήσεων, θα πρέπει να έχουν μια τεράστια λίστα. Προσφέρει μια ezine ή ecourse στην τοποθεσία Web σας έτσι ώστε να τους επισκέπτες σας για να εγγραφείτε. Ή έχουν μια φόρμα στην τοποθεσία Web σας προσφέρει ορισμένες ελεύθερη ebooks, έτσι ώστε οι επισκέπτες να εγκαταλείπουν τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις.


3. Μηχανές αναζήτησης. Ιστοσελίδα σας πρέπει να βελτιστοποιηθεί για τις μηχανές αναζήτησης. Μηχανές αναζήτησης μπορούν να στέλνουν την κυκλοφορία στην τοποθεσία Web σας. Πρέπει να δημιουργείτε ηλεκτρονικές σας παρουσία έχοντας πολλές συνδέσεις στην τοποθεσία Web σας. Μπορείτε να βρείτε αμοιβαία συνδέσεις χρησιμοποιώντας διάφορα εργαλεία/λογισμικού για να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία. Ένας τρόπος για να συνδέσεων μπορούν να δημιουργηθούν από υποβολή άρθρα με τη διεύθυνση URL και να συμμετέχουν στα φόρα. Όπως μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερες συνδέσεις πίσω στο δικτυακό σας τόπο, μεγάλες μηχανές αναζήτησης θα ξεκινήσει την αποστολή κυκλοφορίας στην τοποθεσία Web σας.


4. Το Google Adwords. Κατά την έναρξη σας internet εμπορίας επιχειρήσεων, Google Adwords είναι αποτελεσματική στο να στέλνει κυκλοφορία στον ιστοχώρο σας. Ωστόσο, θα χρειαστεί να επιλέξετε σας λέξεις-κλειδιά και την προσφορά τους αποτελεσματικά για την στρατηγική αυτή πρέπει να είναι βιώσιμη από για την επιχείρησή σας.


5. Οι συμμετέχοντες στα κατάλληλα φόρουμ. Είναι ένας από τους τρόπους μέσω των οποίων μπορείτε να πάρετε στοχοθετημένη κυκλοφορία μέσω της συμμετοχής στα σχετικά φόρα βοηθούν άτομα που είναι υποψήφιους πελάτες σας. Υπογραφή και το URL τις δημοσιεύσεις σας στο φόρουμ σας είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος αύξησης της στοχοθετημένη κυκλοφορία στον ιστοχώρο σας που θα αυξήσει τις πωλήσεις σας και θα ενισχύσει τις επαγγελματικές σας κέρδη.


Οι στρατηγικές που περιγράφηκαν παραπάνω είναι αποδεδειγμένες τρόπους για να αυξηθεί η κυκλοφορία στον ιστοχώρο σας.





Φροντίστε να ελέγξετε που μου Blaine561 διανομέα στο Blaine561.com για όλα μου άλλες ιστοσελίδες του Blaine561.

Αναπτύσσονται σε καθημερινή με τα πιο πολύτιμα άρθρα για μου πιστοί αναγνώστες,

Ξεκινώντας μια επιχείρηση να δίαιτα και Weightloss και κοινωνικά θέματα Internet εμπορία.


No comments:

Post a Comment