Wednesday, March 30, 2011

Blaine561 παρουσιάζει: είναι επάνω τοποθεσίες Web καλό για όλους;

Επάνω τοποθεσίες web είναι επικεντρωμένη γύρω από ένα κοινό θέμα, λίστες τοποθεσιών για παράδειγμα έτοιμες εικόνες clip art, κατοικίδια ζώα, μουσική κ.λπ.

Κατατάσσονται οι τοποθεσίες σε αυτές τις λίστες με σειρά "ψήφων" - την τοποθεσία που παίρνει ψήφισαν οι περισσότερες παίρνει, επάνω στη θέση, στην τοποθεσία που παίρνει το 2ο μεγαλύτερο ποσό των ψήφων παίρνει τη δεύτερη θέση και ούτω καθεξής. Το σύστημα ψηφοφορίας που είναι απλή. κάθε μια σύνδεση πίσω στην επάνω τοποθεσία web στην τοποθεσία του, καθώς και για κάθε επισκέπτη που κάνει κλικ στη σύνδεση θέσεις κρατών επάνω τοποθεσία στο web, η τοποθεσία παίρνει μία ψήφο.

ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΊΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΊΕΣ WEB;

Είναι μια τοποθεσία συνδέσεις, η οποία κατατάσσεται τοποθεσίες του μέλους κατά το ποσό της κυκλοφορίας που στέλνουν στο. Αυτές συνήθως rank μια λίστα στο επάνω μέρος 10-100 τοποθεσίες επικεντρώνεται γύρω από ένα κοινό θέμα, για παράδειγμα, η υγεία, η επιχείρηση, η μουσική κ.λπ.

Οι τοποθεσίες αυτές τις λίστες κατατάσσονται με σειρά "ψήφοι" - ή referrers. Το επάνω referrers λάβετε ένα πανό δική τους υπαιτιότητα απαριθμούνται δωρεάν δωρεάν, στην ενότητα επάνω τοποθεσίες web.

Το επάνω τοποθεσίες web έχουν τρεις κοινές περιοχές:


* Το ευρετήριο: αυτό είναι το πραγματικό λίστα των τοποθεσιών που διατάσσεται από hits in


* Το σύμβολο και την σελίδα σύνδεσης, όπου webmasters προσθέστε τις τοποθεσίες τους, τροποποιήστε τη ρύθμιση και προβάλετε στατιστικά


* Η σελίδα "Enter". Ορισμένες κορυφαίες τοποθεσίες web έχουν πύλη σελίδες, προκειμένου να προστατευθούν από απάτες.


Προκειμένου να δημιουργήσετε ψήφοι, κάθε επάνω τοποθεσία web του μέλους τοποθετεί μια σύνδεση πίσω με την κορυφαία τοποθεσία web στην τοποθεσία του web, και κάθε φορά που ένας από τους επισκέπτες του κάνει κλικ πάνω από αυτό το σύνδεσμο, που παίρνει μία ψήφο. Περισσότερες ψήφους που παίρνει, τη θέση του, το καλύτερο θα στη λίστα κορυφαίες τοποθεσίες web.


Η τοποθεσία που παίρνει ψήφισαν οι περισσότερες αποκτά το επάνω μέρος, την τοποθεσία που παίρνει το 2ο μεγαλύτερο ποσό των ψήφων παίρνει τη δεύτερη θέση και ούτω καθεξής.

Προφανώς, περισσότεροι από την κυκλοφορία που μεταβαίνει σε σελίδες επάνω τοποθεσίες web, μεταβείτε στο τις τοποθεσίες υψηλής κατάταξης, αν και ορισμένα από αυτά που δευτερεύοντες, επίσης, να λάβετε ένα εύλογο μερίδιο. Και επάνω τοποθεσίες web σελίδες get κυκλοφορία μέσω το σύστημα ψηφοφορίας, έτσι ώστε κάθε ένας να πάρει περισσότερο εναέριας κυκλοφορίας.

Οι λίστες επάνω τοποθεσία web στη συνέχεια είναι πολύ παρόμοια με συνδέσεις αμοιβαίας ανταλλαγής, αλλά με μία σημαντική διαφορά, σε καταλόγους επάνω τοποθεσίες web, υπάρχει ένα "υπερτιμήσεις" και πραγματικά δεν είναι δυνατό να πείτε με ποιες τοποθεσίες σας ανταλλαγή κυκλοφορίας με.

Το κύριο σύστημα αξιοποιηθούν για την αίτηση "ψήφων" στην επάνω τοποθεσία web είναι συνήθως μια εικόνα, και αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πραγματικό πρόβλημα. Εάν η εικόνα της σύνδεσης είναι πολύ μεγάλο ή τοποθετείτε σε μια υπερβολικά προεξέχουσα θέση, την τοποθεσία σας ίσως να φαίνεται ερασιτεχνική. Εάν χρησιμοποιείτε μια εικόνα μικρή σχέση, στη συνέχεια ίσως δεν λάβετε τις ψηφοφορίες που θα πρέπει να αυξηθούν στον κατάλογο διότι άτομα μπορεί να χάσετε.

Λίστες επάνω τοποθεσία web σας επιτρέπουν να αυτοματοποιείτε τη σχέση ανταλλαγής και κατανομή της κυκλοφορίας μεταξύ συμμετέχουσες τοποθεσίες σύμφωνα με την κυκλοφορία που στέλνουν στο. Και αυξάνουν την κυκλοφορία στην τοποθεσία σας web για ελεύθερη.

Αλλά όπως πάντα το μεγάλο ερώτημα είναι: top εργασία τοποθεσίες web;

Μερικές φορές κάνουν, και μερικές φορές αυτοί δεν, όλα εξαρτάται από την ποιότητα της εν λόγω επάνω τοποθεσίας web.

ΠΏΣ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΈΞΕΤΕ ΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΊΑ ΕΠΆΝΩ ΣΤΟ WEB;


* Αναζητήστε ένα που δεν διαθέτει τα αναδυόμενα παράθυρα


* Πρέπει να έχει πολλές τοποθεσίες που συνδέονται στενά με το θέμα της τοποθεσίας σας


* Πρέπει να έχει δικό τομέα


* Παρακολουθούν την κυκλοφορία που στέλνετε στον κατάλογο και την κυκλοφορία που λαμβάνετε από αυτό. Εάν στέλνετε τα περισσότερα από λαμβάνετε, παραιτηθεί και να βρούμε ένα άλλο topsite ή με άλλη μέθοδο προώθησης. Στην "Πώς να πωλούν στο Web" μπορείτε να βρείτε δεκάδες τρόποι για να λάβετε εναέριας κυκλοφορίας για την τοποθεσία σας στο web.

ΠΏΣ να ΒΡΟΥΝ την ΤΟΠΟΘΕΣΊΑ ΣΑΣ ΕΠΆΝΩ στο WEB αναζητήστε για τοποθεσίες που ασχολούνται με το ίδιο θέμα όπως. Ακόμη και ήδη τους μπορεί να είναι μέλος ένα σχετικό επάνω τοποθεσία ματιά για "επάνω τοποθεσία" "επάνω τοποθεσία web" ή "topsite" στις μηχανές αναζήτησης να μεταβείτε στον κατάλογο λίστα topsite: www τελεία topsitelists dot com/κατάλογος/μόλις επιλέξατε την κορυφαία τοποθεσία στο web που σας αρέσει, απλά συμπληρώστε τη φόρμα και να την τοποθεσία σας θα είναι έτοιμη προς επίσκεψη. Στη συνέχεια σας θα έχουν με τη διαφήμισή σας τόπο HTML script ότι την τοποθεσία επάνω στο web θα σας δώσει. Αυτή η δέσμη ενεργειών είναι αυτή που θα επιτρέψουν στους επισκέπτες σας να ψηφίσουμε από την τοποθεσία σας.

ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΌ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΕΠΆΝΩ ΤΟΠΟΘΕΣΊΕΣ WEB;

Όχι, δεν...

Εάν έχετε μια τοποθεσία περιεχομένου web, που έχει στόχος είναι η παροχή πόρων στους επισκέπτες σας, στη συνέχεια, συμπεριλαμβάνοντας την τοποθεσία σας σε ένα κατάλογο της τοποθεσίας web επάνω θα μπορούσε να είναι μια καλή ιδέα.

Εάν έχετε δημιουργήσει μια awesome τοποθεσία του να πωλεί τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες, και να δώσει τα άτομα την ευκαιρία να ψηφίσει για την τοποθεσία σας. αυτά ενδέχεται να λάβετε τόσο ενθουσιασμένος με το καλό περιεχόμενο της τοποθεσίας σας, που αποφασίζουν να ψηφίσω υπέρ σας, ώστε να κάνουν κλικ στο κουμπί εκλογής και...! Γίνεται η μεταπήδηση στην σελίδα επάνω τοποθεσίες στο web και σας πώληση χάνεται!

ΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΝΑΜΈΝΕΤΕ ΑΠΌ ΜΙΑΣ ΕΠΆΝΩ ΤΟΠΟΘΕΣΊΑ WEB;

Να έχουν ένα υψηλής κατάταξης σε μια πολύ επισκέφθηκε επάνω τοποθεσία web λίστας μπορεί να είναι πολύ καλό για σας, επειδή αυτό θα αυξήσει την κυκλοφορία της τοποθεσίας σας, και κυκλοφορία σημαίνει πωλήσεων, καθώς και τη δυνατότητα να πωλούν διαφημιστικό χώρο.

Εάν επιλέξατε καλά επάνω στο web της τοποθεσίας σας λίστες, Πιάστε το αυτές με καλή κίνηση, και να δημιουργήσετε μια επαγγελματικά σχεδιασμένη τοποθεσία όπως "Πώς να πωλούν στο Web" διδάσκει να οικοδομήσουμε, θα λάβετε χιλιάδες επισκέπτες στην τοποθεσία σας, και αυτό θα σας δώσει πολλά πωλήσεων.





Φροντίστε να ελέγξετε που μου Blaine561 διανομέα στο Blaine561.com για όλα μου άλλες ιστοσελίδες του Blaine561.

Αναπτύσσονται σε καθημερινή με τα πιο πολύτιμα άρθρα για μου πιστοί αναγνώστες,

Ξεκινώντας μια επιχείρηση να δίαιτα και Weightloss και κοινωνικά θέματα Internet εμπορία.


No comments:

Post a Comment