Wednesday, March 30, 2011

Blaine561 παρουσιάζει: ανάλυση επισκεψιμότητα ιστότοπων

Ανάλυση κυκλοφορίας στατιστικά στοιχεία σας στο web μπορεί να είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για μια σειρά διαφορετικούς λόγους. Αλλά, μπορέσετε να κάνετε πλήρη χρήση αυτού του εργαλείου, πρέπει να κατανοήσετε τον τρόπο ερμηνείας των δεδομένων.


Οι περισσότερες web hosting εταιρείες θα σας παράσχει πληροφορίες κυκλοφορίας βασικού web που διαθέτετε, στη συνέχεια, να ερμηνεύσει και να κάνουν χρήση συναφών. Ωστόσο, τα δεδομένα που λαμβάνετε από την εταιρεία σας υποδοχής είναι υπερβολική, αν δεν καταλαβαίνετε πως θα τον εφαρμόσει για την συγκεκριμένη επιχειρηματική και το δικτυακό τόπο σας. Ας αρχίσουμε, εξετάζοντας τα πιο βασικά δεδομένα - μέσος όρος επισκεπτών στην τοποθεσία σας σε ημερήσια, εβδομαδιαία και μηνιαία βάση.

Αυτά τα στοιχεία είναι η πιο ακριβή μέθοδο μέτρησης της δραστηριότητας της τοποθεσίας Web σας. Φαίνεται στην επιφάνεια που καταγράφεται η περισσότερη κυκλοφορία που μπορείτε να δείτε, τόσο καλύτερα μπορείτε να υποθέσετε πράττει ιστοσελίδα σας, αλλά αυτό είναι μια ανακριβής αντίληψη. Πρέπει να δείτε επίσης τη συμπεριφορά των επισκεπτών σας μόλις έρχονται στην τοποθεσία Web σας να μετρήσετε με ακρίβεια την αποτελεσματικότητα της τοποθεσίας σας.


Συχνά, υπάρχει μια μεγάλη παρανόηση σχετικά με ό, τι είναι κοινώς γνωστό ως "hits" και τι είναι πραγματικά αποτελεσματική, ποιότητα κυκλοφορίας στην τοποθεσία σας. Hits σημαίνει απλώς τον αριθμό των αιτήσεων πληροφοριών που παραλήφθηκαν από το διακομιστή. Εάν νομίζετε ότι σχετικά με το γεγονός ότι ένα πλήγμα απλά μπορεί να ισούνται με τον αριθμό των γραφικών ανά σελίδα, θα λάβετε μια ιδέα του πώς τρομερή μπορεί να είναι η έννοια των επισκέψεων. Για παράδειγμα, αν η αρχική σας σελίδα έχει 15 γραφικά σε αυτό, ο διακομιστής καταγράφει αυτό ως 15 επισκέψεις, όταν στην πραγματικότητα μιλάμε για μια ενιαία επισκέπτης τον έλεγχο μία σελίδα στην τοποθεσία σας. Όπως μπορείτε να δείτε, hits δεν είναι χρήσιμη κατά την ανάλυση των κυκλοφορίας σας τοποθεσία Web.


Θα γίνει περισσότερο οι επισκέπτες που έρχονται στον ιστοχώρο σας, την ακριβέστερη ερμηνεία σας. Μεγαλύτερη της κυκλοφορίας είναι στον ιστοχώρο σας, τόσο πιο ακριβής θα είναι σας ανάλυση της γενικής εξέλιξης των επισκέπτης συμπεριφορά. Μικρότερο τον αριθμό των επισκεπτών, πιο λίγα ανώμαλη τους επισκέπτες μπορεί να στρεβλώσει την ανάλυση.

Στόχος είναι να χρησιμοποιήσετε τα στατιστικά στοιχεία της εναέριας κυκλοφορίας στο web η ανακάλυψη του πόσο καλά ή πόσο άσχημα λειτουργεί για τους επισκέπτες σας την τοποθεσία σας. Ένας τρόπος για να προσδιορίσετε αυτό είναι να μάθουμε πόσο καιρό κατά μέσο όρο στους επισκέπτες σας δαπανούν για την τοποθεσία σας. Εάν ο χρόνος που δαπανήθηκε είναι σχετικά σύντομη, αυτό συνήθως δείχνει ότι υπάρχει ένα βασικό πρόβλημα. Στη συνέχεια η πρόκληση είναι να καταλάβετε ποιο είναι το πρόβλημα.

Θα μπορούσε να είναι ότι λέξεις-κλειδιά σας σκηνοθεσία εσφαλμένο τύπο οι επισκέπτες της τοποθεσίας Web σας ή που σας γραφικά είναι σύγχυση ή εκφοβιστικού, προκαλώντας τον επισκέπτη για έξοδο ταχέως. Χρησιμοποιήστε τη γνώση της δαπανούν πόσο χρόνο οι επισκέπτες της τοποθεσίας σας να προσδιορίσουν συγκεκριμένα προβλήματα, και μετά να διορθώσετε αυτά τα προβλήματα, να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν χρόνο που δαπανήθηκε ως περιτύπωμα του πόσο αποτελεσματική επιδιόρθωση σας έχει.


Επιπλέον, στατιστικά εναέριας κυκλοφορίας στο web μπορούν να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε περιοχές το δικτυακό σας τόπο, αποτελεσματική και αναποτελεσματική. Εάν έχετε μια σελίδα που πιστεύετε ότι είναι σημαντικό, αλλά οι επισκέπτες το έξοδο ταχέως, αυτή η σελίδα πρέπει να δίδεται προσοχή. Μπορείτε, για παράδειγμα, να τη βελτίωση τη σύνδεση σε αυτήν τη σελίδα, κάνοντας πιο αισθητή η σύνδεση και δελεάσει, ή εάν θα μπορούσε να βελτιώσει την εμφάνιση της σελίδας ή την ευκολία ότι οι επισκέπτες σας να αποκτήσετε πρόσβαση σε τις απαραίτητες πληροφορίες σε αυτήν τη σελίδα.


Εάν, από την άλλη πλευρά, θα παρατηρήσετε ότι οι επισκέπτες δαπανούν πολύ χρόνο στις σελίδες που πιστεύετε ότι είναι λιγότερο σημαντική, θα μπορούσατε να μετακινούνται ορισμένα από το αντίγραφό σας πωλήσεων και μάρκετινγκ εστίαση για τη συγκεκριμένη σελίδα.


Όπως μπορείτε να δείτε, αυτά τα στατιστικά στοιχεία θα αποκαλύψει ζωτικής σημασίας πληροφορίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα της μεμονωμένες σελίδες, και ο επισκέπτης συνήθειες και κίνητρα. Αυτό είναι βασικές πληροφορίες για κάθε επιτυχημένη εκστρατείας μάρκετινγκ Διαδικτύου.

Τοποθεσία Web σας έχει αναμφισβήτητα σελίδες εξόδου, όπως ένα τελικό σειρά ή φόρμα επαφής. Αυτή είναι μια σελίδα που μπορείτε να αναμένετε την έξοδο γρήγορα τον επισκέπτη σας. Ωστόσο, δεν κάθε επισκέπτη στην τοποθεσία σας πρόκειται να βρείτε ακριβώς ό, τι αυτός ή αυτή αναζητούν, έτσι ώστε τα στατιστικά στοιχεία μπορεί να σας δείξει ένα αριθμό των διαφορετικών έξοδος σελίδες. Αυτό είναι φυσιολογικό, εκτός εάν παρατηρήσετε μια τάση εξόδου σε μια συγκεκριμένη σελίδα που δεν προορίζονται ως σελίδα εξόδου. Στην περίπτωση που ένα σημαντικό ποσοστό των επισκεπτών έξοδος από το δικτυακό σας τόπο σε μια σελίδα που δεν έχει σχεδιαστεί για το σκοπό αυτό, πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τη συγκεκριμένη σελίδα να διακρίνουμε ποιο είναι το πρόβλημα. Μόλις σας εντοπίσει πιθανές αδυναμίες σε αυτή τη σελίδα, μικρές τροποποιήσεις στο περιεχόμενο ή γραφικό μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις για τους επισκέπτες διατήρηση μετακίνηση μέσω της τοποθεσίας σας αντί της έξοδο σε λάθος σελίδα.


Αφού έχετε έχουν αναλύσει στατιστικά στοιχεία σας επισκέπτη, είναι καιρός να στραφώ σας λέξεων-κλειδιών και των φράσεων. Προειδοποίηση εάν συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά κατευθύνοντας ένα συγκεκριμένο τύπο του επισκέπτη της τοποθεσίας σας. Πιο στοχοθετημένη ο επισκέπτης - έννοια ώστε να βρείτε ό, τι είναι αναζητούν στην τοποθεσία σας, και ακόμη καλύτερα, συμπληρώστε τη φόρμα επαφής σας ή να προβεί σε αγορά - η πιο πολύτιμη αυτή τη λέξη κλειδί.


Ωστόσο, εάν μπορείτε να βρείτε ένα μεγάλο αριθμό των επισκεπτών είναι κατευθύνονται - ή θα πρέπει να πω ότι γίνονται παράνομα - στην τοποθεσία σας από μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί ή μια φράση, η λέξη-κλειδί απαιτεί προσαρμογή. Λέξεις-κλειδιά είναι ζωτικής σημασίας να φέρνοντας ποιότητας επισκέπτες στην τοποθεσία σας, οι οποίοι είναι έτοιμοι να κάνουν τα επιχειρηματικών μαζί σας. Στενή ανάλυση των τις λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούν οι επισκέπτες σας για να βρουν την τοποθεσία σας θα σας δώσει μια ζωτικής σημασίας κατανόηση του επισκέπτη σας ανάγκες και τα κίνητρα.


Τέλος, εάν παρατηρήσετε ότι οι χρήστες βρίσκουν το δικτυακό σας τόπο, πληκτρολογώντας το όνομα της εταιρείας σας, το διάλειμμα θα ανοίξετε την σαμπάνια! Αυτό σημαίνει ότι έχετε επιτύχει σημαντικό επίπεδο σήμα αναγνώρισης, και αυτό αποτελεί ένα βέβαιο μήνυμα αναπτυσσόμενη επιτυχίας.





Φροντίστε να ελέγξετε που μου Blaine561 διανομέα στο Blaine561.com για όλα μου άλλες ιστοσελίδες του Blaine561.

Αναπτύσσονται σε καθημερινή με τα πιο πολύτιμα άρθρα για μου πιστοί αναγνώστες,

Ξεκινώντας μια επιχείρηση να δίαιτα και Weightloss και κοινωνικά θέματα Internet εμπορία.


No comments:

Post a Comment