Wednesday, March 30, 2011

Blaine561 παρουσιάζει: Adsense, το μεγάλο του μυστικό

Τι είναι το μυστικό της μεγάλης τεράστια κέρδη με το Adsense; Η αλήθεια είναι, δεν υπάρχει μεγάλη μυστικό.


Ας εξετάσουμε adsense από την κορυφή.


AdSense σας πληρώνει ένα ποσοστό των χρημάτων για κάθε κλικ που δημιουργείτε την ιστοσελίδα σας. Που μας φέρνει δύο πολύ σημαντικά γεγονότα, που λίγοι φαίνεται να συνειδητοποιήσουμε κατά τη δημιουργία τους ιστότοπους του adsense.


Χρειάζεστε κυκλοφορίας να κάνουν κλικ στις διαφημίσεις σας adsense.

Οι διαφημίσεις σας πρέπει να είναι συναφείς με την αναζήτηση ενός επισκέπτη.


Σας επιτρέπει να αναλύσουμε τους μία κάθε φορά.


Η κίνηση.


Μπορείτε να δημιουργήσετε adsense τοποθεσίες με λογισμικό, να αγοράσουν προ-δομημένα τοποθεσίες, να χρησιμοποιούν PLR και ούτω καθεξής. Αυτό είναι ένα ωραίο quick fix να επιλύσουν το πρόβλημά σας παράγει εισόδημα adsense, ή τόσο πολλοί φαίνεται να πιστεύεις ότι.


Τις περισσότερες φορές σας θα έχουμε χάσει το χρόνο και χρήματα. Θα ήταν πολύ καλύτερα αναλωμένου λαμβάνοντας ο σκύλος για μια βόλτα ή πλένουν τα πιάτα.


Για να είναι επιτυχής μια τοποθεσία adsense χρειάζεται επισκέπτες, πολλούς επισκέπτες. Εάν τοποθετήσατε μόνο μέχρι μια νέα τοποθεσία θα σημαίνει σας δεν έχει δημιουργηθεί ευρετήριο δεν το κάνουν ούτε έχετε οποιαδήποτε σελίδα κατάταξης. Σας 2000 σελίδα προ-δομημένα ιστοσελίδα αυτή τη στιγμή δεν σημαίνει τίποτε. Μην ξεχνάτε ότι μιας χιλιάδας άλλοι ακολούθησαν το ίδιο δρομολόγιο όπως εσείς, ορισμένες πριν και ορισμένες μετά, πολύ λίγο διπλότυπες περιεχομένου δεν νομίζετε;


Σας επιτρέπει να μετακινήσετε. Προέρχονται τις μηχανές αναζήτησης και τις σελίδες σας έχουν ευρετήριο τώρα μετά από δύο ή τρεις μήνες.


Ξαφνικά να σας μεγάλη έκπληξη για τον επόμενο μήνα, θα έχετε ένα σύνολο δύο κλικ ή, χειρότερα κανένα απολύτως. Τέσσερις μήνες μετατρέπεται έξι και ακόμη τα αποτελέσματα παραμένουν τα ίδια.


Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να αισθάνονται μόνο, υπάρχουν πολλοί οι οποίοι έχουν κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα με τα ίδια αποτελέσματα. Αλλά από τη σκοπιά της σας στο internet χάλια και υπάρχουν λίγα μόνο που θα κάνουν χρήματα και το πληθυσμών των άλλων θα αγοράσει τα προϊόντα τους.


Δυστυχώς να σας πω την αλήθεια, είναι λάθος. Εάν μπορείτε πήγε σχετικά με τη δημιουργία Αυτοκρατορία σας adsense με ένα σχέδιο και δεν μια γρήγορη επιδιόρθωση, τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά. Αλλά ακόμη όλοι μας αγαπούν quick ενημερώσεις κώδικα και να αγοράσει, έτσι δεν χρειάζεται να αισθανόμαστε άσχημα.


Δημιουργία τοποθεσίας σας adsense λαμβάνει προσεχτικό σχεδιασμό. Μπορείτε να το κάνετε ως μια νέα τοποθεσία, υποκατάλογο ή να εφαρμόσει την τρέχουσα τοποθεσία σας.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε και δεν θέλω να το τονίσω αυτό αρκετά, είναι η λέξη-κλειδί έρευνας.


Είναι μια μακρά και επίπονη εργασία και να διαρκέσει πολλή ώρα και σκέφτονται να δεξιά οι λέξεις-κλειδιά. Πρόκειται για τη ζωή ή το θάνατο της τοποθεσίας σας. Μπορείτε να έχετε τις καλύτερες βελτιστοποιημένες σελίδες γύρω από το, αλλά αν επιλέξετε τη λάθος λέξεις-κλειδιά σας θα να δει ποτέ.


Λανθασμένες επιλογές θα ήταν λέξεις-κλειδιά που ποτέ δεν γίνεται αναζήτηση για ή ο ανταγωνισμός είναι τόσο υψηλό που σας θα ήταν ανταγωνιστικά έναντι πολλές τοποθεσίες Web υψηλής κατάταξης και τις σελίδες σας μόλις θα λάβετε έχασαν στο το λαβύρινθο.


Μόνο όταν έχετε λέξεις-κλειδιά σας στο τόπο ήρθε η ώρα να αναπτύξει το περιεχόμενό σας. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε ως πολλές από αυτές τις σελίδες μόνοι σας. Τώρα δεν μπορείτε να γράψετε χιλίων σελίδων όλα από μόνοι σας, αλλά εάν γράφετε μία σελίδα την εβδομάδα, από το τέλος του έτους θα έχετε 52 μοναδικό σελίδες, που είναι ό, τι αναζητάτε τις μηχανές αναζήτησης. Σελίδες σας δεν χρειάζεται να εδώ και καιρό 400 και τα 600 λόγια είναι ωραία, εφόσον το περιεχόμενο είναι σχετικό, αλλά θα λάβουμε με αυτό τώρα.

Εάν κάνετε εκκίνηση μόνο την τοποθεσία σας, μπορείτε να αναμείξετε μέχρι τις σελίδες σας με τα άρθρα, PLR περιεχόμενο και σας των ιδίων, αλλά όσο συχνά μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό περιεχόμενο.


Τώρα σας επιτρέπει να εξετάσουμε συνάφεια.


Αν ένας επισκέπτης στη σελίδα σας σταματήσει από ένα αποτέλεσμα αναζήτησης κινητήρα αυτός πρέπει να βρούμε σχετικό με την αναζήτησή του περιεχομένου σας, διαφορετικά αυτός θα εγκαταλείψουν τόσο γρήγορα όσο ήρθε. Κάνοντας κλικ αυτός θα δεν στο μία από τις διαφημίσεις σας adsense είτε για να τον επόμενο προορισμό.


Γιατί όχι?


Οι διαφημίσεις σας adsense στη σελίδα σας θα αντικατοπτρίζουν του περιεχομένου σας, δεν του αναζήτησης, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουν καμία έννοια να τον απολύτως. Γι ' αυτό είναι τόσο σημαντικό να έχουν σχετικό περιεχόμενο για λέξεις-κλειδιά, που είναι ό, τι φέρνει τον επισκέπτη, διατηρεί τον στην τοποθεσία και παίρνει τον να κάνετε κλικ σε μια διαφήμιση που adsense όταν φεύγει.


Τοποθέτηση της διαφημίσεις και τον τρόπο που εμφανίζονται έχουν αποδειχθεί για να αυξήσετε ή να μειώσετε το κέντρο δυστυχώς αυτές οι πληροφορίες είναι μόνο μπορεί να αποκτηθούν μέσω έρευνας για μια χρονική περίοδο. Έχετε να χρησιμοποιήσετε διάφορες μορφές και τοποθετήσεις σε διαφορετικές σελίδες και να παρακολουθήσετε κάθε διαφήμιση χωριστά για τον καθορισμό που λειτουργούν καλύτερα.


Αλλά το internet αλλάζει συνεχώς, και τι λειτουργεί τώρα δεν θα είναι απαραίτητα εργάζονται σε έξι μήνες σε ένα έτος, τόσο εκτός αν σας έχουν κάνει την έρευνα τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου και εύρεση τις σωστές πληροφορίες, τη σωστή στιγμή, θα πρέπει να καταβάλει για να σας adsense εργασίας αποτελεσματικά και επικερδώς.


Αυτό είναι το μεγάλο του μυστικό σε επιτυχή adsense σελίδες, είναι τίποτα περισσότερο από την έρευνα πληροφορίες σχετικά με το τι λειτουργεί καλύτερα αυτή τη στιγμή. Οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται μέσω επίμονη δοκιμών, την παρακολούθηση, περισσότερες δοκιμές και παρακολούθηση μέχρι το δικαίωμα συνδυασμούς βρίσκονται και στη συνέχεια κάνει όλο και πάλι. Το μυστικό είναι Εύρεση και χρήση των πληροφοριών πρώτα.





Φροντίστε να ελέγξετε που μου Blaine561 διανομέα στο Blaine561.com για όλα μου άλλες ιστοσελίδες του Blaine561.

Αναπτύσσονται σε καθημερινή με τα πιο πολύτιμα άρθρα για μου πιστοί αναγνώστες,

Ξεκινώντας μια επιχείρηση να δίαιτα και Weightloss και κοινωνικά θέματα Internet εμπορία.


No comments:

Post a Comment